Рыба в Испании. Домашний засол.
- shumi
- Наш человек
- Стаж: 11 лет 3 месяца
- Награды: 31
- Контактная информация:
Re: Рыба в Испании. Домашний засол.
Солили бокерона - это вкусно.
Солили и другую рыбу - и это тоже было вкусно.
Но вкуснее сальмона из Алди не получалось. Он там продаётся, вкусный, зовущийся в рот
Солили и другую рыбу - и это тоже было вкусно.
Но вкуснее сальмона из Алди не получалось. Он там продаётся, вкусный, зовущийся в рот
компания Prima Estate S.L. http://www.primaestate.ru/ 3 года успешной работы на рынке недвижимости Коста Бланки. С 2014 г. лицензированный партнёр Solvia
- За это сообщение shumi поблагодарили (всего 2):
- Stanval, Пчела Майя
Re: Рыба в Испании. Домашний засол.
очень наравяться ваши рибки!!! Я проовала солить сальмон соль+сахар очень вкусно и скумбрия просто в соли, все просто и очень быстро седаеться:)
- За это сообщение Belo4ka поблагодарили (всего 3):
- iglesias, Stanval, Пчела Майя
- ЛанаК
- Гость
- Стаж: 18 дней
- Знак зодиака: Скорпион
- Контактная информация:
Я й не сумніваюся, що таке соління риби дуже смачне. Сама дуже люблю морепродукти. Зовсім нещодавно повернулася з Іспанії до Одеси і сумую за іспанською рибкою. Хоча й тут можна купити лосося, але я не люблю заморожену рибу, а охолоджену тут не знайдеш. Хоча може десь і є магазин зі свіжими морепродуктами.
-
- Завсегдатай
- Стаж: 3 года 9 месяцев
- Награды: 3
Тоже солю и бокероносы и сальмон. В меркадоне продается специальная соль ахумадо для засолки сальмона. Вкусно)
- Kotovv
- Новичок
- Знак зодиака: Весы
На Привозі вас об**уть як здоровенькі були. Краще купуйте свіжу рибу, яку забажаєте у магазині, де продають свіжу рибу та морепродукти, думаю, що і лосося зможете знайти не замороженого сто років назад, та готуйте самі рибу, це дуже просто. А рецепти можна знайти на цьому сайті, тут їх дуже багато і простих і делікатесних.
- Antonio B
- Наш человек
- Стаж: 8 лет 10 месяцев
- Награды: 290
- Знак зодиака: Рыба
У меня рецепт прост, 2 ст.ложки морской соли на литр тёплой воды /+30*С/ на 2 часа тудой рибу любую не крупную или куски +/- 0,555 кг. Чуть обсохла и в коптилку на пол часа на 100*С
- ЛанаК
- Гость
- Контактная информация:
Дякую за зворотний зв'язок. Так я сиджу, що на сайті багато прекрасних рецептів. Навіть собі в блокнот багато чого переписала. Дякую всім, хто ділиться. Я вже давно не їм м'ясо тварин, віддаю перевагу тільки рибі. Знайшла в Одесі, де купити лосось охолоджений https://kupi-rakushku.od.ua/uk/pokupka- ... ryba/losos
Це можна сказати одна з моїх улюблених риб для приготування страв. А в грудні я все ж вирішила повернутися в Барселону, моє серце належить Іспанії.
Це можна сказати одна з моїх улюблених риб для приготування страв. А в грудні я все ж вирішила повернутися в Барселону, моє серце належить Іспанії.
- kiotofenrinr
- Новичок
- Стаж: 13 дней
Я саме збирався запитати, де купити охолодженого лосося, плюс мені потрібен магазин, який може продавати його мені кілька днів на тиждень і тримати його на складі, дякую, що поділилися цим чудовим магазином, ваш коментар не тільки дуже допоміг мені, але, я впевнений, і сотням інших людей.
- За это сообщение kiotofenrinr поблагодарил:
- Antonio B
- ЛанаК
- Гость
- Контактная информация:
На складі охолодженого лосося не потримаєш, тільки замороженого. Рибу краще завжди купувати свіжу, а то я в Одесі бачу багато переморожених продуктів. Від них ніякої користі немає, тільки одна шкода. Вже краще купити побільше і засолити або замаринувати. Рецептів на форумі багато на будь-який смак.
-